Eenvoud
vindt esthetiek

webbanner_EE_tag_320x120_NL.png
Maximaliseer de efficiëntie van uw restauraties

Bespaar kostbare tijd tijdens uw afspraken.

«Ik heb de restauraties van meer dan 100 patiënten geanalyseerd met 'voor en na' digitale beelden met datum en tijdskenmerk. Terwijl ik in het verleden 45 minuten moest inplannen voor een MOD vulling, heb ik nu enkel 30 minuten nodig
voor dit type restauraties met dezelfde hoge kwaliteit en esthetiek, met dank aan o.a. Tetric EvoCeram Bulk Fill, Adhese Universal en de korte polymerisatie tijden van de Bluephase Style.» 
Dr. Petr Hajný - Prague, Czech Republic

3 in plaats van 2 patiëntenin dezelfde tijd zonder aan kwaliteit in te boeten

Een areaal aan moderne producten helpt u nu de efficiëntie en kwaliteit van uw esthetische restauraties te vergroten. Ingeplande tijd voor conventionele en efficiënte behandelingen voor het plaatsen van Klasse II MOD restauraties.
 
 
EfficientEsthetics_MODDiagramm_600x600_NL.jpg
Bron: special "Snel en ontspannen restaureren, Tetric EvoFlow Bulk Fill / Tetric EvoCeram Bulk Fill", Februar 2016

Efficiënte producten voor efficiënte restauratieve behandelingen

Ivoclar Vivadent biedt u een portfolio met op elkaar afgestemde producten voor directe restauratie, die u in staat stelt kwalitatief hoogwaardige en esthetische restauraties met enorme efficiëntie te vervaardigen.
 

Ivoclar Vivadent biedt tandartsen een efficiënt proces voor het plaatsen van composiet restauraties gebaseerd op moderne systemen en materialen zoals:

  • OptraGate - de lip en wang-retractor
  • Adhese Universal - het universele adhesief
  • Tetric Evo-Line - De composiet famillie die bestaat uit conventionele materialen voor anterior restauraties aangebracht in de laagtechniek en bulk-fill materialen voor posterior restauraties geschikt voor het aanbrengen in incrementele techniek tot 4 mm
  • OptraSculpt - het modelleer instrument met anti-kleef eigenschappen
  • Bluephase G4 - De ergonomische LED uithardingslamp met intelligente assistentiesysteem
  • OptraPol - het  effectieve één-stap polijstsysteem

Door het gebruiken van producten die optimaal op elkaar zijn afgestemd kan een hogere efficiëntie worden bereikt zonder in te boeten aan behandelingskwaliteit en dentale esthetiek.